LumenX LED Nijmegen is een onderdeel van Dzen.nl (duurzaam energie nederland) en is sinds 2004 aan het verstrekken van creatieve lichtoplossingen voor commerciële /Industrial/Kantoor gebruiken voor zowel openbare als particuliere toepassingen.

Al onze producten zijn energie efficiënt, ecologisch verantwoorde en kosten effectief met behulp van LED (Light Emitting Diode) technologie.

Onder de huidige eisen naar dure Elektriciteit, brengen onze producten een remedie voor dit moderne heden dag dilemma. Gebruik te maken van led-technologie, LumenX Led biedt vervanging voor veel van uw huidige commerciële en residentiële lichtoplossingen met behulp van LED-technologie, LumenX Led NL biedt vervangingen voor veel van uw huidige commerciële en residentiële verlichting oplossingen,wat een energiebesparing tot 80% in vergelijking met standaard toepassingen.

 

Led Bouwlampen Led

LED-Bouwlampen worden steeds populairder voor een aantal redenen, maar in het bijzonder, Buiten LED schijnwerpers zijn in de mode op dit moment voor de onderstaande voordelen.
Allereerst LED Bouw lampen-schijnwerpers ook genoemd LED Flood Lights met levens duur van meer dan 11 jaar met gemiddelde van12 brand uur per dag. En ze besparen je meer geld en minder vaak naar de winkel om andere te vinden. Met alle opties die je hebt om uit te kiezen, is het belangrijk om een grondig werk van boodschappen te doen rond de eerste.
Het tweede voordeel is eco-vriendelijk voordelen van deze producten. Buiten LED lampen zijn meestal een energie-efficiënte in vergelijking met traditionele bouwlampen, die ongeveer 90 procent van de energie die huishoudens consumeren.
Dit is een aanzienlijk aantal die natuurlijk weerspiegelt in de elektriciteitsrekening.
De derde en meest voor de hand liggende voordeel is de esthetische aantrekkingskracht van deze lichten. Naast het groote helderend van uw voortuin 's nachts, bijvoorbeeld de 50w Buiten LUMENX LED schijnwerpers is een prachtige vervanger voor de 450 watt traditionele schijnwerpers dat is de reden waarom mensen vandaag de dag deze lampen gebruiken. De vierde voordeel is dat deze lichten zijn erg belangrijk in het houden van uw huis en bedrijf veilig.

In de meeste van onze LUMENX LED BOUWLAMPEN wordt gebruik gemaakt van COB LED (Chip On Board)

Deze chip geleidbaarheid en lichte efficiency is zeer hoog en is verbetert en vermindert LED warmteontwikkeling en licht verval.led bouwlampen led