led verlichting

LED Verlichting - LED Inbouwspots

Lumenx.nl is een leider de verlichting industrie in Nederland. Lumenx.nl die werd opgericht in 2008, wordt vertegenwoordigt in 42 vestigingen door het hele land. Lumenx.nl biedt een Breede scala aan verlichting, betaalbaar kwalitatief hoogwaardige producten voor woningen, commerciële projecten en openbare gebouwen.Lumenx verlichting zijn gebaseerd op innovatie en kwaliteit.Lumenx.nl als bedrijf bevordert het groene agenda in Nederland en biedt een brede assortiment van energie-efficiënte verlichting,Lumenx LED-verlichting producten ondergaan strenge kwaliteitscontroles en voldoen aan de veiligheidsnormen.

Een light-emitting diode of LED wint aan populariteit bij de consument te wijten aan een aantal goede redenen.

Er zijn een aantal redenen dat LED-lampen een betere keuze zijn dan de traditionele verlichting zoals gloeilampen of halogeenlampen. LED-lampen hebben een veel betere energie-efficiëntie en een langere levensduur. In feite LED's verbruiken slechts 20% van de energie vergeleken met traditionele gloeilampen en lampen. Bovendien gaan ze bijna 30 keer langer mee dan andere verlichtingssystemen. Terwijl gloeilampen normaal werken voor ongeveer 1000 uur, zijn LED-lampen bekend om een levensduur te hebben van 50.000 tot 100.000 uur.

LED Verlichting - LED Inbouwspots

 

LED's geven ook zeer weinig warmte af tijdens het gebruik. Dus, gaat er weinig vermogen verloren in de vorm van warmte. In tegenstelling tot een gloeilamp welke bijna 98%  van de stroom verliest in de vorm van warmte. Daarom is een LED ook extreem efficiënt in het gebruik bij een lage hoeveelheid stroom in vergelijking met andere verlichtingssystemen verlichten. Omdat deze lampen niet veel warmte produceren tijdens het gebruik, en het gevaar van brand als gevolg van oververhitting is vrijwel non-existent.

LED's zijn veel steviger en robuust, dat andere lampen. Een gloeilamp zou onmiddellijk breken als het is gevallen. Maar een LED garandeert een hoge mate van kracht door de sterkte en taaiheid. LED's kunnen extreme temperaturen tolereren . Ze zijn goed bestand tegen temperatuurschommelingen en extreme weersomstandigheden. Ze kunnen daarom buitenshuis gebruikt worden en blootgesteld worden aan de elementen zonder schade.

In tegenstelling tot fluorescentielampen, bevatte LEDs geen kwik dat een gevaarlijke stof is voor het milieu. Ook produceren ze geen infrarode of ultraviolette stralen welke schadelijke bijwerkingen kunnen hebben. Ze zijn daarom zeer milieuvriendelijk en veilig om te gebruiken door de consument.

Het enige wat voorkomt dat mensen over schakelen naar LED's zijn de aanschafkosten van deze verlichtingssystemen.  Wanneer de hoeveelheid bespaarde in energiekosten worden beschouwd, zal het duidelijk zijn dat LED veel geld besparen op de lange termijn.

Het is dus tijd om over te schakelen naar LED-verlichting als het aantal voordelen veel groter dan het nadeel van hogere initiële kosten.

LED Verlichting - LED Inbouwspots

led inbouwspots