Advies & Montage Bij LumenX.

Ontzorging op basis van expertise

Voor het installeren en onderhouden van een goed werkend duurzaam LED systeem dat lang meegaat en het gewenste rendement oplevert is specialistische kennis en expertise vereist. Het maken van de juiste keuzes is essentieel voor een succesvol eindresultaat. Hiertoe levert Lumenx deskundig advies en de nodige calculaties. Ook levert Lumenx ondersteuning bij de montage van het systeem of voert Lumenx de montage naar wens volledig uit. Lumenx heeft een eigen team van gespecialiseerde monteurs voor het uitvoeren van het onderhoud van het systeem. Ook architecten, projectontwikkelaars en eindgebruikers kunnen bij Lumenx terecht voor advies.

Reparatie Bij LumenX.

Op het gebied van reparatie hebben wij een gekwalificeerde monteur in dienst, dus...

Op het gebied van reparatie hebben wij een gekwalificeerde monteur in dienst, dus heeft u een defecte lamp die u graag wilt blijven gebruiken, repareren wij die graag voor u. Ook zullen wij vooraf altijd een indicatie geven van de kosten. Monteren van lampen behoort bij ons ook tot de mogelijkheden. Het plaatsen van nieuwe lampen, het verhangen van bestaande lampen en het monteren van schakelmateriaal valt allemaal binnen ons vakgebied.

1. Meld bij onze klantenservice dat u een artikel wilt sturen.

2. U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek.

3. U ontvangt via e-mail instructies voor de verzending van het artikel.

4. Na ontvangst van uw zending, stuurt Lumenx.nl een ontvangstbevestiging via e-mail .

5. Na reparatie van u lamp , wordt door Lumenx.nl een verzend bevestiging via e-mail .

WIST U DAT !!! Een defecte lamp meestal nog gerepareerd kan worden?

Email: Info@lumenx.nl

Bent u installateur, wederverkoper of wenst u een bulk aankoop te doen? neem dan contact met ons op voor scherpe prijzen.

uitstekend en Scherp prijzen dit kunt u zien  in onze website www.dzen.nl bij het rubriek wie zijn onze klanten,wij zijn de leveranciers van o.a. (Brandweer,Veiligheid regio,Scheepswerf,Groothandel.etc)

Subsidie voor led verlichting

Led verlichting aanschaffen is een enorm energiezuinige investering. Led verlichting is relatief voordelig, heeft een enorm laag energieverbruik, het is duurzaam en erg milieuvriendelijk. Door gebruik te maken van de Energie Investerings Aftrek kan sinds 2009 bij aanschaf van led verlichting, bestemd voor bedrijven, subsidie worden verkregen.

40% subsidie op led verlichting

De subsidie is bestemd voor led verlichting in of bij nieuw of bestaande bedrijfsgebouwen. De subsidie kan worden afgegeven voor de volgende onderdelen;

  • led buizen, (armatuur) van tenminste 84 lm/W retrofit TL buizen
  • Armatuurmodule met geïntegreerde led lichtbron van tenminste 74 lm/W
  • Downlighters/spots met een specifieke lichtstroom van tenminste 50 lm/W
  • Armaturen in koel- of vriescellen
  • Noodverlichtingsarmaturen
  • Verlichting in gevelborden of reclameborden

Voor zowel binnen en buiten verlichting is het dus mogelijk EIA aan te vragen.
Belangrijk is dat de led verlichting energiezuiniger of energetisch gelijkwaardig is ten opzichte van de gangbare verlichtingstechniek. Dus ook voor led verlichting in de gevel, noodverlichting en reclameborden kan subsidie worden verkregen.

Catalogue Zakelijk klanten

Download

http://dzen.nl/wp-content/uploads/catalogue_2014-2015-Dzen-LumenX.pdf