Beste klant en relatie,


Waarschijnlijk hebben we al een tijdje contact, elkaar even niet gesproken of in het verleden en toekomstig tijd iets voor elkaar betekend. En hoewel we het liefst persoonlijk contact hebben, werken wij uiteraard met een systeem waarin we onze communicatie en jouw gegevens zorgvuldig en veilig bewaren. Je hebt vast meegekregen dat de wetgeving hierover binnenkort gaat veranderen. Concreet komt het erop neer dat we jouw toestemming nodig hebben om je gegevens en onze communicatie te mogen bewaren.

Deze Toestemming wordt automatisch gegeven op het moment dat u bij onze winkel een bestelling geplaats en onze algemene voorwaarden geaccepteerd mocht het dat u het niet wilt dan vragen u om contact op te nemen via het contact formulier, deze gegevens worden na het lezen van onze medewerker beantwoord en daarna vernietigd 

 

 Waarom toestemming geven?

We kunnen je veel beter van dienst zijn als we gebruik kunnen maken van eerdere verzamelde informatie en communicatie. En we benaderen je niet opnieuw als het niet nodig.
Mocht je ooit u bestelling gegevens kwijt zijn of contact willen nemen m.b.t. product dat u hebt gekocht, dan weet je zeker dat hij bij ons nog in de digitale kluis ligt.

Geen enkel risico!

Bij inschrijving in onze webshop geeft u automatisch toestemming om uw gegevens te bewaren.

We werken met de meest geavanceerde software voor onze dienstverlening. Deze is goed beveiligd.
We gaan je niet spammen met nieuwsbrieven. We willen je alleen goed van dienst kunnen zijn wanneer u een bestelling geplaats of wij een mooi aanbod voor je hebben
Daarnaast zullen we nooit jouw gegevens delen met derden.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons nemen via het volgende email adres:

info@lumenx.nl