Lumenx LED Nijmegen is een onderdeel van Dzen.nl (duurzaam energie nederland) is sinds 2004 aan het verstrekken van creatieve lichtoplossingen voor commerciële /Industrial/Kantoor gebruiken voor zowel openbare als particuliere toepassingen.

Breed Assortiment, Kwaliteit LED floodlights, Hoge lichtopbrengst, Zeer voordelinge prijzen, direct leverbaar.

Al onze producten zijn energie efficiënt, ecologisch verantwoorde en kosten effectief met behulp van LED (Light Emitting Diode) technologie.

Wij bieden veel LED verlichting aan zoals LED bouwlampen, LED voor reclameborden, Led lampen,LED spots, LED RGB verlichting etc.

In al onze LUMENX LED BOUWLAMPEN wordt gebruik gemaakt van COB LED (Chip On Board)

Deze chip geleidbaarheid en lichte efficiency is zeer hoog en is verbetert en vermindert LED warmteontwikkeling en licht verval.


REVOLUTIONAIRE LED-verlichtingsoplossingen

VLAKKE LED TECHNOLOGIE

Het vlakke ondergrond LED-technologie maakt gebruik van een  Chip On Board (COB) die chip geleidbaarheid en lichte efficiency verbetert, en vermindert ook LED warmteontwikkeling enlicht verval.      

  klik hier om te zien   (YOU TUBE)  wat is Chip On Board (COB)                                                        

Wat resulteert in een schitterend licht prestaties - De kleurweergave en de kleurtemperatuur van de LED-verlichting gelijkmatiger door verbeterde licht distributie en hoge precisie techniek.

Onze gekenmerkte LED lampen produceren constant strom van licht door onze meest geavanceerde vlakke ondergrond LED-technologie. In tegenstelling tot traditionele LED's, die emitteren stotterde lichten die overeenkomen met de individuele bollen, onze technologie maakt het mogelijk verlichting over de gehele oppervlakte van een vlak oppervlak. Superior warmteafvoer verhoogt de levensduur en vertragingen licht verval.deze revolutionaire technologie is gepatenteerd in meer dan 60 landen.


Levenslange betrouwbaarheid

We Lumenx led zijn trots dat het een klantgericht bedrijf. Als u ervoor kiest om zaken te doen met ons, bent u verzekerd van onze inzet en betrouwbaarheid van het  begin tot einde van uw  project. Ons toegewijde team zal samen met u elke stap van de weg naar het succes van uw project te garanderen.

Wij garanderen dat u niet alleen onze beste verlichting producten, maar ook dat u onze goede service ontvangen, ook na de voltooiing van uw project.

Lumenx is trots op de samenwerking met haar klanten en onze klanten zijn zeer tevreden met ons. 

Onze klantenkring bestaat van veel verschillende klanten  en in onze site vindt u een greep uit onze klantenkring